Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Yazar Zeynep Çelebioğlu TOÇEV yararına imza günü ve söyleşi düzenleyecek.

Aslıhan Doğan Turan ev sahipliğinde Beşiktaş’ta bir otelde gerçekleşecek olan ‘Fashion Wonderlend’ 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde TOÇEV yararına olacak.

Aslıhan Doğan Turan ev sahipliğinde Beşiktaş’ta bir otelde gerçekleşecek olan ‘Fashion Wonderlend’ 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde TOÇEV yararına olacak. Yazar Zeynep Çelebioğlu Fashion Wonderlend’ 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde TOÇEV yararına imza günü ve söyleşi düzenleyecek.

Alışveriş, müzik ve eğlenceyi bir arada sunan organizasyona; Zeynep Çelebioğlu, Derin Mermerci, Ömür Sabuncuoğlu, Aşkım Kapışmak, Kadriye Olgar gibi isimler söyleşileri ile projeye destek verecekler.

Fashion Wonderland’e Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncularından Feyza Civelek ve annesi ayni zamanda senaristi Melis Civelek ve Zeynep Gür, Zeynep Çelebioğlu, Çağla Gülsaraç, Talip Demir, Nilgün Belgün, Demet Şener, Selen Görgüzel, Aslı Hünel, Ivana Sert, Zeynep Mansur, Gülay Kamaz, Tuğba Özerk, Özlem Yıldız, Şebnem Schaefer, Merve Aydın, Beste Korkmaz gibi ünlü isimler projeye destek için katılacak.