Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Melek Mosso Harbiye konserinin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı

Harbiye’den Melek Mosso geçti.

Sanatçı Melek Mosso, önceki akşam KerkiSolfej’in düzenlediği konserler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen sanatçı, ülkece üzücü ve zor günlerden geçtiğimizi belirterek müziğin sadece eğlenmek icin değil, bazen yaraları sarmak için olduğunu ve bu akşamın tam da o amaçla gerçekleşeceğini söyledi. Mosso, konserden elden edilen geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını belirtti.

Kral Pop Radyo medya sponsorluğundaki konserinde Harbiye Açıkhava’ya özel repertuvarıyla hayranlarıyla buluşan sanatçı: “TUSAŞ’a yapılan alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum. Ülkece canımızın çok yandığı günlerden geçiyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce milletimizin başı sağ olsun. Umarım bu akşam dertlerimize bir nebze de olsa merhem olacağım bir akşam olur.” dedi. Harbiye’de olmanın çok önemli olduğunu belirten Mosso, biz de bu akşam için ilmek ilmek işleyerek hazırlandık diyerek Burak Bayraktaroğlu imzalı kıyafetiyle hem göze hem de kulağa hitap etti.

Yeni Projelerinin Müjdesini Verdi

İlk kez Harbiye Açıkhava’da Bilal Sonses’e ait olan ‘Canım Acıyor’ şarkısını seslendiren sanatçı: “Bu şarkı canı acıyan herkese  gelsin. Dert ortağı olacak bir şarkı yaptık.” dedi.

Melek Mosso Ocak ayında yeni albümünün çıkacağını söyleyerek 2025’in albüm müjdesini de verdi.

Konserinin ikinci yarısında ‘Keklik’ türküsünü seslendiren sanatçı: “Annemle bu türküyü çok söylerdik. Anneciğimden bana, benden tüm kadınlara gelsin.” diyerek türküyü göz yaşlarına hakim olamayarak seslendirdi ve cinayete kurban giden tüm kadınları da andı.

Sahneye sanatçı Selin Sümbültepe’yi davet ederek ‘Holm’ şarkısına Türkçe, Arapça ve İngilizce olmak üzere 3 dilde düet yaptılar. Mosso: “Hiçbir  çocuğun karanlığa mahkum edilmemesini, savaşın suçsuz insanların hakkına girmemesini istiyoruz. Suçu olmayan çocukların ve insanların arkasında olup savaşa hayır demeliyiz.” sözleriyle duygularını dile getirdi.