Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Dünyaca ünlü aktris Natalie Burn’ün oynadığı “Til Death Do Us Part” filmi büyük ilgi gördü !

Raif Akyüz’ün haberine göre Hollywood’un son dönemdeki başarılı aktrislerinden Natalie Burn yönetmenliğini Emmy Ödüllü Timothy Woodward Jr.’ın üstlendiği ve senaryosunu Chad Law ve...

Raif Akyüz’ün haberine göre Hollywood’un son dönemdeki başarılı aktrislerinden Natalie Burn yönetmenliğini Emmy Ödüllü Timothy Woodward Jr.’ın üstlendiği ve senaryosunu Chad Law ve Shane Dax Taylor’ın yazdığı “Til Death Do Us Part” filmi ile hayranları ve sinemaseverlerle buluştu.

“Til Death Do Us Part” adlı filmde Bride karakterine hayat veren daha önce oynadığı “Cehennem Melekleri”, “Black Adam” dahil olmak üzere 50’nin üzerinde Hollywood yapımında rol alan Natalie Burn’un performansı sinema eleştirmenleri tarafından övgüyle karşılandı.

“Til Death Do Us Part” adlı filmde Jason Patric, Cam Gigandet, Ser Darius Blain, Orlondo Jones, D.Y Sao, Neb Chupin ve Pancho Moler gibi deneyimli oyuncular Natalie Burn’e eşlik ediyor.

Filmin Konusu

Düğün gününde kaçan bir gelin adayı, eski nişanlısı ve onun yedi ölümcül sağdıcına karşı hayatta kalma mücadelesi vermek zorundadır. Nihai korku hesaplaşmasında, sağdıçlar kısa süre sonra onun geride bıraktığı hayata geri dönmeye niyeti olmadığını keşfederler.

Haber : Raif Akyüz

Instagram: @raifakyuzoffical